Son Satır Güncel Bilgiler

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dijital Para
  4. »
  5. 2019 Yılında Bitcoin Neler Yaptı?

2019 Yılında Bitcoin Neler Yaptı?

Aydin Duran Aydin Duran -
228 0

Fark edildiği günden beri, inişli çıkışlı bir grafik çizen kripto para babası Bitcoin bu yıl neler yaptı hep beraber görelim.

Bitcoin Bu Yıl Neler Başarıp? Neler Kaybetti?

Bitcoin ismi geçtiğinde artık milyonlarca insanın doğru ya da yanlış bir fikre sahip olduğunu biliyoruz. Kolay yoldan para kazanma yollarını durmadan arayan bir kitle için aranan kan görevi gördü. Fakat son derece açık ve soru işaretine yer bırakılmayan bir sunumla bizlerle buluşsa da hep bir ters köşe durumu söz konusu. 2008 yılında varlığına start veren kripto paraların çıkışını hızlandıran bu elektronik paranın bu yıl neler yaptığı oldukça merak konusu.

Bitcoin Yoluna Nasıl Devam Edecek?

Şuan itibariyle Bcoin değeri 20.850.00 TL’ye denk düşüyor. Bu kadar kötü bir üne sahip olup, sürekli olarak piyasada kalacağını belli etmesi oldukça zor bir iş olsa gerek. Son yıllarda çok farklı kitlelerdeki insanları bir araya getirerek, kendi borsasını kurabilecek kaç tane yeni sektör çıkabilir ki? İşte bu sanal para bunu başardı ve hala zirvedeki yerini koruyor.

Bir gecede yaşanan kayıplar birçok kullanıcıyı IOTA, Ripple ve diğer Altcoinlere itse de her zaman için kendi payını ayırmaktan geri kalmıyor. Bu durumu geleceğe yansıtarak tamamen dijital paralara geçiş yapma hayallerini koruyor gibi gözükmekte. Başlangıçta gösterilmekte olan ilgi sadece sabit bir seviyeye çekilene kadar milyonerler doğursa da tamamen bir politika olduğu uzun zamandan beri herkesin farkında.

Bitcoin’den Para Kazanmak Artık Daha mı Zor?

Bitcoin’den para kazanma yolları tabi ki artık eskisi gibi olmayacaktır. Bu kadar kalabalık bir insan topluluğunu milyoner edecek bir para basımı bile yapıldığını düşünülemez. Fakat dev şirketler, çok büyük imkanlara sahipler ve artık en büyük pastayı bu kadro yemekte.

Ancak bakıldığı zaman çok yüksek kazançlar sağladığı dönemde Bcoin satın aldıysanız, şu an için mutlu olmanız gerekir. Çünkü çok uzun zamandır yakalayamadığı çıkışı olması gereken seviyeye getirmiş durumda, bu tarz anlar fırsatları değerlendirmek için mükemmel zamanlardır. Üstelik çok uygun fiyatlara düştüğünde satın alınmış olan Bitcoin, en az 2 katı kazanç sağlamış olması lazım.

İlgili Yazılar

Güncel Bilgiler Turan AY - 2006 - 2024 – Her hakkı saklıdır. İzinsiz kopyalanamaz. Yazılar kişisel tavsiyelerden ibarettir ve yazarlar sorumlu tutulamaz. Yatırım bilgileri yatırım tavsiyesi değildir. İlan ve iletişim için turanay@turanay.com.tr adresine yazabilirsiniz. 1 Saatte Para Kazanma