Son Satır Güncel Bilgiler

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bankalar
  4. »
  5. Şekerbank Hasat Kart Nedir?

Şekerbank Hasat Kart Nedir?

Aydin Duran Aydin Duran -
160 0

Şekerbank tarım üreticisinin ihtiyaçlarını kolay bir şekilde temin edebilmesi için ŞEKERBANK hasat kart uygulamasını yürürlüğe koymaktadır. Şekerbank tarım üreticilerinin üretim yapabilmesi için gerekli olan mazot, tohum, ilaç gibi malzemeleri üreticilerin nakit sıkıntısı çekmeden alabilmesi için hasat kart uygulamasını başlatmaktadır. Buna göre üreticiler anlaşmalı satıcılardan mazot, tohum ve ilaç satın alıp bu ürünlerin ücretlerini ise hasat zamanında ödeyebilmektedir. Üreticiler aldıkları ürünlerin ücretlerinin vadelerini hasat zamanına göre ayarlayarak ödemelerini bu zamanlarda yapabilmektedir.

Şekerbank Hasat Kart Faiz Oranları

Şekerbank hasat kart kullanan üreticiler tedarikçi firmalardan aldıkları ürünlerin tutarlarını hasat kart ile hasat zamanında ödeyebilmektedir. Üstelik üreticiler anlaşmalı tedarikçi üye iş yerlerinden yaptıkları alış verişlerde 6 aya kadar taksit seçeneğinden de yararlanmaktadır. Üreticiler aldıkları ürünlerin ücretlerini 6 ay taksit seçeneği ile öderken de % 0 faiz seçeneğinden yararlanmaktadır. Hasat kart kullanan üreticiler ihtiyaç duydukları her anda Şekerbank ATM’lerinden ve diğer banka ATM’lerinden harcamalarını yapabilmektedir.

Şekerbank Hasat Kart Nasıl Çekilir?

Kişiler hasat kart borcunu öderken Şekerbank ATM’lerini veya PTT şubelerini kullanarak kart borçlarını ödeyebilmektedir. Üreticiler yıl içerisinde hasat kartı istedikleri gibi kullanabilmekte. Kişiler kendilerine belirlenen limitlerde alışveriş yapabilir, hasat kart borcunu ödediklerinde tekrar harcama yapabilmekte. Üstelik hasat kart sahipleri 7 gün 24 saat hasat kart avantajlarından yararlanarak harcamalarını yapabilmektedir.

Şekerbank Hasat Kart Limiti

Hasat kart kullanarak nakit sıkıntısından kurtulmak isteyen üreticiler Şekerbank şubelerine giderek hasat kart başvurusunda bulunabilmektedir. Hasat kart almak isteyen üreticilerin başvuru işlemleri sırasında hasat kart başvuru formunu doldurmaları, nüfus cüzdanı fotokopisini yanlarında getirmeleri ve kişinin üretici olduğunu gösteren il tarım müdürlüğünden alınan belgeyi getirmeleri gerekir.

Bu noktada kişiler su ürünleri yetiştiriciliği ve avcılığı işleri ile uğraşıyorsa su ürünleri yetiştiriciliği belgesi, arıcılık yapıyorsa Türkiye Arıcılar Birliğinden alınan yetiştirici belgesi veya Ziraat odasından alınan çiftçi belgesinden hangisine sahip ise o belgeyi başvuru esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.

Bu belgeleri getirerek Şekerbank hasat kart başvurusu yapan kişiler gerekli incelemelerden sonra hasat kart sahibi olmaya hak kazanmaktadır. Başvurusu tamamlanan kişiler hasat kart almaya hak kazandıklarında hasat kart bir hafta içerisinde ellerine ulaştırılmaktadır.

Şekerbank Hasat Kart Anlaşmalı İş Yerleri Petroller

Şekerbank Bonus Kredi kartının geçtiği her üye iş yerinde hasat kart harcamaları da yapılabiliyor. Bunun için ayrı üye iş yeri oluşturulmuş değil. Şekerbank üye iş yerleri ve akaryakıt istasyonlarında Hasat Kart kullanabilirsiniz.

Şekerbank Hasat Kart Borç Sorgulama

Şekerbank’ın internet bankacılığını kullanıyorsanız buradan yapacağınız giriş ile kartınızın borç durumu harcama ve ekstre gibi hususlarını inceleyebilirsiniz. Fakat internet bankacılığından uzaksanız bunun için müşteri hizmetlerini arayabilir, banka şubenizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güncel Bilgiler Turan AY - 2006 - 2024 – Her hakkı saklıdır. İzinsiz kopyalanamaz. Yazılar kişisel tavsiyelerden ibarettir ve yazarlar sorumlu tutulamaz. Yatırım bilgileri yatırım tavsiyesi değildir. İlan ve iletişim için turanay@turanay.com.tr adresine yazabilirsiniz. 1 Saatte Para Kazanma